MET MIXED PERCUSSION

  Geef Je Lichaam, Geest en Gedachten rust een middag of avond


 

DANS VAN DE PENSELEN

Muzikale Creativiteit in kleur.

Je werkt op heerlijke muziek met begeleiding van Chris om vervolgens je gevoel te vertalen in kleur. IMG_0979 (4) 

 

Je werkt op een ezel op een doek van 40 x 50 cm met een grote kwast of palletmesjes en zet uit jezelf de kleuren neer.GEEN SCHILDERERVARING NODIG> 

 

We beginnen na het trekken van de energiekaarten of inzichtskaarten

 

Op een doek van 40 x 50 op een ezel op muziek met de kleuren van de chakra’s: rood, geel daarna oranje, tw. Rood van oa de basis,geel van de kracht en de zon in jezelforanje van oa. Genieten met grote kwast of palletmesjes. Het schilderij ontstaat uit jou. De kleuren hebben een betekenis en leg ik verder uit evenals je schilderij. Je maakt je schilderij af met jouw kleuren. Daarna maak je een doekje van 20 bij 20 cm met je eigen kleuren eventueel vanuit roodkoper.

 

30 minuten pauze waarin we je een drankje aanbie

Daarna volgt 1 uur les van Chris. Op prachtige percussieinstrumenten: conga’s etc neemt hij je  mee met zijn passie en enthousiasme.Je leert genieten en vooral voelen. IMG_1783

 

 

Dit is in het kort de workshop. Motto is: Alles mag, niets moet. Wat je meeneemt is 2 schilderijen en inzicht in jezelf.

Kortom, een heerlijke middag of avond om te genieten.

Reacties:

Een heel nieuwe ervaring! Maar wel een heel leuke!

Dank je wel voor de leuke en  inspirerende workshop. Heerlijk om te schilderen, te uiten op muziek.

Ik heb genoten. Dank.

 

Kosten: inclusief materiaalkosten,  1 uur les in mixed percussion exclusief lunch/diner :  vanaf 125,00 euro, per locatie verschillend 

 

 

Review van cursist van onze workshop op 22 augustus:

Wat een mooie en heerlijke (mid)dag in Nederhorst den Berg. Met de inspiratie van een kaart aan de slag, de zachtmoedige en positieve feedback van Annemarie. We konden ons helemaal laten gaan in het schilderen op deze prachtige buitenplek. Daarna een lekkere lunch en toen aan de slag op de conga’s met Chris (Colleye)die ons tijdens het schilderen al op de achtergrond had bijgestaan met zijn ritmes. Midden in het weiland maakten we een begin met het spelen van diverse ritmes en houdingen van de hand. Tot het swingde.
Na nog meer verwennerij zoals een drankje met taart en weer een kaart, konden we ons wederom uitdrukken in het schilderen op een doek. Verfrissend om te zien hoe iedereen er helemaal voor ging en wat een mooie resultaten eruit kwamen.
Ik had nooit verwacht dat het zo’n diepe indruk op me zou maken. Ik had moeite om in slaap te komen omdat ik vol zat met kleuren en beweging. Ontdek ik daar een “ietwat” verstopte creativiteit en levensenergie in mezelf? Yes!

 

 

 

 

of via paypal:


            +++++