Workshop onvoorwaardelijke liefde, meditatie en Workshop Paard en Kleur

 

 

 

 

WORKSHOP ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE

Klazien Verwegen en ik nodigen je uit voor een workshop: Onvoorwaardelijke Liefde. Deze workshop wordt gegeven  bij mij in de boerderij en veranda op de Lagewaard 16A in Koudekerk aan den Rijn.Om je te herinneren aan de onvoorwaardelijke liefde in jezelf, de onvoorwaardelijke liefde die jij bent. Een middel om in contact te kunnen komen met onze innerlijke bron is mantra zingen. Door het zingen van mantra‚Äôs wordt de aandacht van onszelf afgewend, daardoor kunnen we loskomen van onze gedachten en zorgen. Je zult merken dat je innerlijk in een staat van rust, liefde en vrede kan komen.We gaan schilderen uit je hart dat wat jou herinnert aan die bron van liefde die altijd voor jou beschikbaar is. Je begint met rose, geven en ontvangen van liefde. Je maakt op een ezel een doek van 40 cm bij 50 cm. Inzichtkaarten ondersteunen Een dag van warmte, liefde, fijne muziek en lekkers en in alle rust zingen schilderen.

 

 

Workshop Schilderen uit je hart met actieve2013-03-18 03.35.33


Osho-meditaties van Devabodhi Lampe, schudden, dansen, staan,liggen (kundalini)

Devabodhi  in de ochtend
volgt er na de lunch een workshop schilderen uit je hart op het ritme
van de muziek onder begeleiding van mij. Je maakt 1 doek van 50 cm bij
60 cm.

 

Daarna maken we met allen een groot doek.
Kleuren leg ik uit evenals je schilderij. Je werkt op een ezel met grote                    

penseel en palletmesjes.
Geen schilderervaring nodig.
Aanmelden en/of informatie: anne.rijkse@hetnet.nl of dlampe@xs4all.nl 

 

 

 

 

 

 Workshop: Ontdek  de  kracht  van  paarden  en  van  kleur

 

 

DSC00346(2) (2) Annemarie Rijkse en Yvonne Raaijmakers de bijzondere workshop ‚ÄòOntdek de kracht van paarden en van Kleur‚Äô.

Kom met jezelf in contact door de aanwezigheid van paarden.
Laat de paarden ‘spiegelen’ welke diepere emoties, blokkades, kwaliteiten of patronen bij jou aanwezig zijn en maak ze op creatieve wijze zichtbaar in jouw schilderij.
Laat je meevoeren in je eigen bewustwording en laat je kwast daarin meebewegen.
Creativiteit geeft je inzicht, rust maar ook energie en bevrijding!
Je hebt geen schilderervaring nodig; het schilderij ontstaat uit jou!

 

dsc038502_2 inclusief koffie/thee/sap/fruit/versnaperingen/lunch en twee schildersdoeken van 30x40cm, gebruik kwasten en acrylverf. Tegen een geringe meerprijs mag je desgewenst op een groter doek werken.
We werken met een kleine groep deelnemers zodat iedereen ruimschoots persoonlijke aandacht kan krijgen. Alles gaat in een ongedwongen sfeer en met respect voor elkaar.  Schrijf je snel in want vol=vol.

 

Yvonne Raaijmakers is eigenaresse van praktijk ‘Dierenpathie’. Zij is o.a. veterinair homeopaat, geeft diverse workshops en is daarnaast gecertificeerd Equine Assisted Coach.
Meer informatie: www.dierenpathie.nl. Telefoon 06-29275455.