Contact

Annemarie Rijkse

Randenburgseweg 13,

2811 PR Reeuwijk

 mobiel 06 24121098 of

email: anne.rijkse@hetnet.nl

 

14 Responses so far.

 1. Joost schreef:

  Dit is een test bericht.

 2. Ranjana schreef:

  Lieve AnneMarie, zojuist de video gezien die je vanmiddag op je website plaatste. Gefeliciteerd daarmee! Zorgzaam, uitnodigend, informatief, ongedwongen, ontspannen, kleurrijk – aspecten die allemaal bij jou horen. Het is dat ik al langer weet dat je dit werk doet, zou ik deze video voor de eerste keer hebben gezien, dan zou m’n interesse beslist zijn gewekt. Ik ben blij voor je, en wens je veel succes met het evenzeer nieuwsgierig maken van bezoekers van je website. Je eerstvolgende evenement is aanstaande zaterdag, 19 augustus in De Rading, Loosdrecht. Ik zie je daar graag. Lieve groet, Ranjana

 3. Ranjana schreef:

  Lieve AnneMarie, onlangs verhuisde je naar Koudekerk aan den Rijn. Wat korter geleden was ik bij je om eens te komen kijken naar je nieuwe onderkomen. Wat een verademing vergeleken met de op een kluitje gezette kleine kamertjes waarin jullie pakweg zeven maanden voor die tijd hebben verbleven! Daar was kilte alom, met een groot tekort aan ‘knus’ … waar jullie nu wonen is het warm, en loopt het over van ‘knus’ … Ik wens jou daar veel genoegen, genieten, hernieuwde (op)bloei van je creativiteit, en, last but not least: dat veel mensen je zullen vinden, in hun al dan niet bewuste zoektocht naar het laten opbloeien van hun eigen creativiteit, met alles wat jij niet kunt nalaten eraan toe te voegen als niet verwachte kersen op de taart. Gun het jezelf je te laten voeden door je eigen innerlijke kracht – en alles wat de mensen die je vinden jou te bieden hebben. Je hartelijk gegund!

 4. Kim Janssen schreef:

  Vandaag in het zonnetje een super leuke workshop gehad op nieuwe locatie in Nieuwkoop! Nog nooit geschilderd, maar dankzij Annemarie hebben we er toch iets moois ervan kunnen maken. Zeer fijne en rustige locatie, omringt met weiland.

 5. Freek Meijer schreef:

  Ik heb erg genoten van je workshop van 29 juli j.l.

  Een aanrader !

 6. Jutta Konig schreef:

  Hallo Annemarie,
  Ik heb net via groepen een workshop schilderen vanuit het hart gekocht en vroeg mij af wanneer deze plaats vind.
  Ik hoor graag.
  Jutta

 7. Deva Lampe schreef:

  Wat een mooie en heerlijke (mid)dag op 22 augustus in Nederhorst den Berg. Met de inspiratie van een kaart aan de slag, de zachtmoedige en positieve feedback van Annemarie. We konden ons helemaal laten gaan in het schilderen op deze prachtige buitenplek. Daarna een lekkere lunch en toen aan de slag op de conga’s met Chris (Colleye)die ons tijdens het schilderen al op de achtergrond had bijgestaan met zijn ritmes. Midden in het weiland maakten we een begin met het spelen van diverse ritmes en houdingen van de hand. Tot het swingde.
  Na nog meer verwennerij zoals een drankje met taart en weer een kaart, konden we ons wederom uitdrukken in het schilderen op een doek. Verfrissend om te zien hoe iedereen er helemaal voor ging en wat een mooie resultaten eruit kwamen.
  Ik had nooit verwacht dat het zo’n diepe indruk op me zou maken. Ik had moeite om in slaap te komen omdat ik vol zat met kleuren en beweging. Ontdek ik daar een “ietwat” verstopte creativiteit en levensenergie in mezelf? Yes!
  Deva Lampe

 8. Greetje Dokter schreef:

  Tijdens de workshop voelde ik me vrij en open, het schilderen aan het strand voelde goed.annemarie is een heel fijngevoelige en goede begeleidster voor haar cursisten!

 9. elisabeth schreef:

  Je bent een betrokken warme vrouw, die een mooie cursus heeft neergezet, met liefde voor het vak. Fijne locatie in het Plofhuis en naast het schilderen, muziek maken, tijd voor elkaar met de nodige lekkernijen!

  Prima voor iedereen die wil leven en iets extra’s wil leren vanuit het hart.

  Liefs, Elisabeth

 10. nicolle warndorff schreef:

  ‚Äî 5 sterrenAnnemarie maakt van elke workshop een bijzonder evenement. Zij is een mensen-mens met een groot hart. Alles mag er zijn (humor, verdriet, boosheid, frustratie, plezier). Tijdens het schilderen ontdek je veel over jezelf en dat werkt bevrijdend. Heerlijk om op bijpassende muziek de kwasten te laten dansen op je papier. Annemarie legt heel duidelijk uit, wat jij onbewust uit de verf laat komen. Na afloop neem je wat je gemaakt hebt mee en kun je in alle rust nagenieten. Voor het schilderen bij Annemarie hoef je helemaal geen ervaring te hebben. Alles mag en niets moet. En d√†t is… De kunst van Anne. Ik zeg: doen. ‚ù§

 11. Frida Keur schreef:

  Lieve Annemarie,
  Bij jou in de workshop schilderen uit het hart heb ik de eerste stappen gezet naar intuïtief schilderen.
  Het is heel belangrijk geweest om vertrouwen te hebben in het proces van schepping.
  Je hebt mij gemotiveerd om door te gaan met schilderen.
  Ik doe dit nu op mijn eigen manier en heb er erg veel plezier in.
  Daar voor heb ik geen les nodig en alleen een open hart en het vertrouwen in het scheppingsproces dat door mij heen tot uiting komt.
  Ik wens je veel succes met alles wat je onderneemt.
  Frida Keur

 12. Marianne Blokker schreef:

  Lieve Annemarie,
  Graag wil ik zeggen, dat het schilderen bij jou heel weldadig aanvoelt.
  Mijn ervaring is, dat ik heel blij werd van de workshop Dansen&Schilderen.
  M’n eigen schilderij te zien groeien gaf me een diep gevoel van ruimte en vrijheid.
  Volgens mij ben je een groot kunstenares.
  Overigens vind ik het boekje Taal der Ogen (portretten en gedichten) ontroerend mooi.
  Tsjonge, wat kun jij schitterende portretten tekenen, vol gevoel en karakter.
  Veel succes met alles wat je onderneemt.

 13. Monique Venema-van Wallinga schreef:

  Hallo Annemarie, eerder deze week heeft Herman contact met je gehad over het boetseren van een borstbeeld/hoofd.
  Ik ben wat foto’s aan het verzamelen zodat je een indruk hebt van de persoon.N.a.v. de foto’s is e
  het denk ik verstandig om een bij je langs te komen om nog het een en ander door te spreken..
  Je hoort z.s.m. van me!!
  Vriendelijke groeten, Monique

 14. tineke bosselaar schreef:

  joh !! Prachtig werk. Heel erg mooi en leuk om er op deze manier achter te komen.
  Ik zag dat je in 2012 in leiden exposeert. Komt dat nog? of is het al geweest?
  Het is ook leuk om een keer op een kunstmarkt te kijken.
  Welke heb je gepland?
  en ik wil wel linken.
  hartelijke groet Tineke