Actueel

Deze workshop was op de mantelzorgersdag in Drieluik in Loosdrecht.

 

 

14 april 2018 stond ik op ART Eindhoven.. Ik ben zeer vereerd. Ik heb een heartseat thuis gemaakt  voor energy4all.nl. Gevraagd door de organisatie! Gaat mee in de heartparade door Nederland bij diverse musea. In april 2019 wordt hij geveild. In de tussentijd ga ik op zoek naar musea en beeldentuinen en galeries om daar de banken van 6 tot 30) neer te zetten. Begin december staat het op de Luxuryfair in de RAI in Amsterdam samen met 30 andere banken. Op 4, 5 en 6 januari waren we in Halsteren bij Intratuin. In juni gaan we naar de ART Laren en daarna naar Galerie Sous Terre in Lithoyen tijdens de Brabantse Kunstdagen.

Binnenkort ART Laren met mijn hartbank 14,15,16 juni

De gift van energie.

 

Vanuit de passie (donkerrood) naar de promotie van de stichting (geel).

Hopen dat mensen met liefde (rose) gul willen geven (goud).

Hopen dat de stichting op plaatsen terecht komt waar ze tot haar recht komt d.m.v. hartseats (paars)

Voor de medicijnen zodat er genezing kan plaatsvinden (roodkoper).

Dan kunnen baby’s weer genieten en energie hebben. (oranje)

In de helft van het hart aan de achterkant zit

de pure onschuld van de baby (parelmour)

 

Dat is de uitleg van de kleuren.

En daarna naar galerie Sous Terre in Lithoyen tijdens de Art van Brabant. Daarna nog een extra expositie met de kunstenaars van de heartparade. 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: WORKSHOP CAJON MAKEN, BESPELEN EN SCHILDEREN MET CHRIS COLLEYE. 

Je zet hem met Chris in elkaar, krijgt van hem les en beschildert hem met mij. Ken je een cajon. Een percussieinstrument, een klein kastje waar je op kan zitten. Chris geeft les in het bespelen daarna pauze en daarna ga je de cajon beschilderen. Kosten 120,-. Eerste workshop 19 mei van 13.30 tot 17.00 uur in Kunst &Cappuccino in de Gierstraat in Haarlem.

Interesse, laat het weten. Aan Ronald Brouwer of aan mij.

 

 

NIEUW: FUNPAINTING IN THE SPOT, discotheek in Bussum Als er aanmeldingen zijn geef ik een workshop in deze prachtige discotheek. Je maakt een doek van 40cm x 50 cm. Na de pauze maak je nog een doek van 20 cm bij 20 cm.  Alles mag niets moet. 

Heerlijke avond om dansend te schilderen en te dansen na afloop of tussendoor onder genot van 2 gratis drankjes.  Kleuren leg ik uit evenals je schilderij.  75,00 inclusief materiaal. 

Meld je aan bij mij.

 

14 december: Senioren Nederlanders/statushouders met trauma:  workshop gegeven in samenwerking met TOM in de buurt voor de gemeente Alphen aan den Rijn

28 september: inloopworkshop in Thermen 2 Aquarijn tijdens de week van de Eenzame ouderen. Met Syrische vluchtelingen een doek voor zichzelf gemaakt en een groot doek. Hangt in Aquarijn.

 

NIEUW: Cursus of losse workshop Expressie, Ervaren en Experimenteren op muziek op vrijdag  op het ritme van de muziek aangepast aan je wensen.

Vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur.

Waar Bed and Breakfast bij Jan en Joke Lourier, Dijkgraafweg 14, 2391 NV Hazerswoude

Vanaf 23 maart op de Randenburgseweg 13 in Reeuwijk.

Workshop: zie DOE!

Kosten: 60,00  inclusief materiaal koffie en thee

Cursus DOE!   E     

 

DO staat voor muziek en de E voor expressie en experimenteren.

Maak naar aanleiding van een gedicht of tekst of de tuin of gewoon uit je hart een doek van 40 cm  x 50 cm  op een ezel met grote kwast en/of palletmesjes..Er worden al dan niet inzichtkaarten gebruikt.

Alles mag niets moet. Je schilderij en de kleuren worden uitgelegd d.

Interesse? Meld je aan bij mij. Zie kontakt.

 

 

 

 

 

Vanaf april 2019 geef ik weer een (proef) workshop in de tuin bij Jan en Joke Lourier. Doek maken vanaf 20,00 (20 cm x 20 cm) Met begeleiding: 25,00  Adres: Dijkgraafweg 14, Hazerswoude.  Van 11.00 tot 17.00 uur inlopen.

 

 

 

De Gift van Energie 1 Kleurenuitleg heartseat

 

 

 

Ik deed mee met dit schilderij vanaf 25 januari in de Ark in Hoofddorp tot eind maart en las tevens een gedicht voor Als de zon” bij de Ark.Het is voorgelezen bij de inauguratie van Nelson Mandela.

zonder titel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3338conga's femke en schilderij

 

 

 

 

 

Op 9 oktober2016 heb ik een clinic van Femke Krone bijgewoond. Haar conga’s stonden prachtig in het licht. Ik heb me laten inspireren en een schilderij voor haar gemaakt. Op 9 januari heb ik het aangeboden. Ze was er erg enthousiast over. Ik had prachtige foto’s ,gemaakt door Rudsel Schoobar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 17 maart 2017een doek gemaakt met de studenten van het Alumni Euro college in Rotterdam en de ondernemers van de Bitterballenborrel. . (zie film op homepage)IMG_3557

 LOCATies voor samenwerking (zie