Actueel

 

 

 

 

De Gift van Energie 1 Kleurenuitleg heartseat

14 april stond ik op ART Eindhoven.. Ik ben zeer vereerd. Ik heb een heartseat thuis om te schilderen voor energy4all.nl. Gevraagd door de organisatie! Gaat mee in de parade door Nederland bij diverse musea. In april 2019 wordt hij geveild. In de tussentijd ga ik op zoek naar musea en beeldentuinen en galeries om daar de banken van 6 tot 30) neer te zetten. 

Op 16 mei bank opgehaald door Mieke en Paul. Hij staat in Groesbeek voor een laag om buiten te kunnen staan.

 

Ik deed mee met dit schilderij vanaf 25 januari in de Ark in Hoofddorp tot eind maart en las tevens een gedicht voor Als de zon” bij de Ark.Het is voorgelezen bij de inauguratie van Nelson Mandela.

zonder titel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3338conga's femke en schilderij

 

 

 

 

 

Op 9 oktober2016 heb ik een clinic van Femke Krone bijgewoond. Haar conga’s stonden prachtig in het licht. Ik heb me laten inspireren en een schilderij voor haar gemaakt. Op 9 januari heb ik het aangeboden. Ze was er erg enthousiast over. Ik had prachtige foto’s ,gemaakt door Rudsel Schoobar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 17 maart 2017een doek gemaakt met de studenten van het Alumni Euro college in Rotterdam en de ondernemers van de Bitterballenborrel. . (zie film op homepage)IMG_3557

 LOCATies voor samenwerking (zie