Actueel

Deze workshop was op de mantelzorgersdag op 15 november 2017

NIEUW: FUNPAINTING IN THE SPOT, discotheek in Bussum Op 22 januari geef ik een workshop in deze prachtige discotheek. Je maakt een doek van 40cm x 50 cm. Alles mag niets moet. 

Heerlijke avond om dansend te schilderen en te dansen na afloop of tussendoor onder genot van 3 gratis drankjes. Omdat het de 1e workshop is die ik geef 10,00 korting. Kleuren leg ik uit evenals je schilderij. Van 85,00 voor 75,00 inclusief materiaal. 

Meld je aan bij mij.

 

14 december: Senioren Nederlanders/statushouders met trauma:  workshop gegeven in samenwerking met TOM in de buurt voor de gemeente Alphen aan den Rijn

 

 

 

28 september: inloopworkshop in Thermen 2 Aquarijn tijdens de week van de Eenzame ouderen. Met Syrische vluchtelingen een doek voor zichzelf gemaakt en een groot doek. Hangt in Aquarijn.

 

NIEUW: Cursus of losse workshop Expressie, Ervaren en Experimenteren

4 vrijdagen  op CDmuziek. Van piano tot blues tot latin.

Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur.

Waar Bed and Breakfast bij Jan en Joke Lourier, Dijkgraafweg 14, 2391 NV Hazerswoude

Workshop: zie DOE!

Kosten: 60,00  inclusief materiaal koffie en thee.

Cursus: 219,00 voor 4 bijeenkomsten.

Aan het eind gaan we exposeren.

 

Nieuw: Samenwerking met pianiste Laura Smits uit Benthuizen. Cursus DOE!

  E     

We bieden 4 vrijdagmiddagen  op pianomuziek afgewisseld door andere toepasselijke muziek.

Inloop vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur.

DO staat voor muziek en de E voor expressie en experimenteren.

Maak naar aanleiding van een gedicht of tekst of de tuin of gewoon uit je hart een doek van 40 cm  x 50 cm  op een ezel met grote kwast en/of palletmesjes..Er worden al dan niet inzichtkaarten gebruikt.

Alles mag niets moet. Je schilderij en de kleuren worden uitgelegd door mij.

Deze cursus wordt gegeven in de buitenplaats en boomkwekerij van Joke Lourier alwaar ik dan woon in de bed and breakfast, Dijkgraafweg 14 in Hazerswoude.

Kosten 69 per les en 260 voor de hele cursus inclusief materiaalkosten en koffie/thee en lekkers.

Aan het eind van de cursus gaan we exposeren.

Interesse? Meld je aan bij mij. Zie kontakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw: Theetuin t Woutje voor boottocht, lunch en BBQ met workshop.

Op 5 augustus gaf ik weer een inloop(proef) workshop in de tuin bij Jan en Joke Lourier. Doek maken vanaf 15,00 (20 cm x 20 cm) Adres: Dijkgraafweg 14, Hazerswoude.  Van 11.00 tot 17.00 uur.Op 9 september opnieuw.

 

 

 

De Gift van Energie 1 Kleurenuitleg heartseat

14 april stond ik op ART Eindhoven.. Ik ben zeer vereerd. Ik heb een heartseat thuis gemaakt  voor energy4all.nl. Gevraagd door de organisatie! Gaat mee in de parade door Nederland bij diverse musea. In april 2019 wordt hij geveild. In de tussentijd ga ik op zoek naar musea en beeldentuinen en galeries om daar de banken van 6 tot 30) neer te zetten. Begin december staat het op de Luxuryfair in de RAI in Amsterdam samen met 30 andere banken. 

 

Ik deed mee met dit schilderij vanaf 25 januari in de Ark in Hoofddorp tot eind maart en las tevens een gedicht voor Als de zon” bij de Ark.Het is voorgelezen bij de inauguratie van Nelson Mandela.

zonder titel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3338conga's femke en schilderij

 

 

 

 

 

Op 9 oktober2016 heb ik een clinic van Femke Krone bijgewoond. Haar conga’s stonden prachtig in het licht. Ik heb me laten inspireren en een schilderij voor haar gemaakt. Op 9 januari heb ik het aangeboden. Ze was er erg enthousiast over. Ik had prachtige foto’s ,gemaakt door Rudsel Schoobar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 17 maart 2017een doek gemaakt met de studenten van het Alumni Euro college in Rotterdam en de ondernemers van de Bitterballenborrel. . (zie film op homepage)IMG_3557

 LOCATies voor samenwerking (zie